Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) seçimlerine ‘Beyaz Liste’den seçilen 15 kişi, bugün yapılacak meclis toplantısına katılmama kararı aldı.

        İş adamı Zahir Kandaşoğlu öncülüğünde ‘Beyaz Liste’de seçime girerek 5 meslek grubunda kazananlar, seçim sürecinden buyana demokratik ortamın sağlanması ve seçimin adil olması için çabaladıklarını ve bu ortamın bilinçli bir şekilde sağlanmadığını söylediler. Açıklamada, “Seçim sonucuna etki eden; adil bir seçim ortamı sağlanmadığı gibi, odada bir yıldan beridir gruplar üzerinde yapılan oynamalar ve buna ek terki ticaret veren gerçek ve tüzel kişilerin oy kullanmalarının ortaya çıkması nedeniyle İpekyolu İlçe Seçim ve İl Seçim Kuruluna yaptığımız itirazlar usulen ret edildi. Bundan dolayı mecburen Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) yaptığımız itiraz sonucu kesinleşmediği için bugün yapılacak meclis toplantısına 5 meslek grubundan seçilen toplam 15 arkadaş olarak katılmayacağımızı oda üyelerinin bilgisine sunarız” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa