Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, mesleki deneyimlerini TÜGVA üyesi gençlerle paylaştı.

        Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Adıyaman İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ‘Lise Gençlik Buluşmaları’ kapsamında lise öğrencileriyle bir araya gelen Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, deneyimlerini paylaştı.

        Eşi Fulya Kutlu’yla birlikte katıldığı programda, TÜGVA Adıyaman İl Temsilcisi İdris Toprak, TÜGVA yöneticileri ve öğrencileri tarafından karşılanan Başkan Kutlu, gençlere çeşitli öğütlerde bulundu. Konuşmasına, gençlerin bu ülkenin geleceği olduğunu söyleyen Kutlu, “Siz gençler bizim için çok önemli bir yere sahipsiniz. Daha önce de birçok kez bir araya gelerek avukatlık, milletvekilliği ve belediye başkanlığı deneyimlerimi paylaştığım öğrencilere de söylediğim gibi, daha güçlü bir Türkiye ancak sizin gayretlerinizle olur” diye konuştu.

        Sohbet ortamında gerçekleşen programda öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Kutlu, gençlerin görüş ve önerilerine önem verdiklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa