Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Siverek ilçesinde de gerek altyapı, gerekse üst yapı hizmetlerinde yatırımlarını sürdürüyor. İlçe merkezi ile kırsalda yürütülen çalışmalarla Siverek halkı hak ettikleri hizmetlere kavuşuyor.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin her defasında dile getirdiği, “13 İlçenin su sorununu tarihe karışıyor” ve “Su kaynaklarımızı iyi değerlendirmemiz gerekiyor” düsturu ile hareket eden ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa’nın tümünde alt yapı hizmetlerini eşit şekilde sürdürmeye devam ediyor.

        İlçenin birçok noktasında alt yapı çalışmalarını sürdüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla sürdürdüğü proje kapsamında tüm araç ve personellerle birlikte sağlıklı hat döşeme malzemeleriyle çalışmalarını yürütüyor.

        Siverek ilçesinin su problemi bitiyor

        Şanlıurfa genelinde olduğu gibi Siverek ilçesinde de hem kalite anlamında hem de suyun halka ulaşması anlamında çaba sarf eden Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ilçe merkezinin tümünü kapsayacak ve birçok kırsal mahalleyi de içine alacak olan içme suyu şebeke hattı revizyonu ile geleceğe yönelik adımlar atılıyor. Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 73 milyon TL’ye mal olan 390 bin metrelik şebeke hattı döşemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Siverek ilçesine teknik personelle birlikte çıkartmada bulunan ŞUSKİ Genel Müdürü Hamdi Us, yeni hat şebeke çalışmasını yakından takip ederek projenin titizlikle yürütüldüğünü ve projenin planlandığı gibi devam ettiğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa