Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkan Adayı ve Attarlar Esnaf Odası Başkanı Sinan Cavlak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya için müjdelediği Turgut Özal Üniversitesi’ni memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

        Yeni kurulacak olan üniversitenin, esnaf camiasının da faydalanacağı teknik imkanları içinde barındırması gerektiğini ifade eden Cavlak, “8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal'ın vefatının 25. yıl dönümünde Malatya’ya verilen ikinci üniversite müjdesi memnuniyet vericidir. Şehrimize kurulacak olan yeni üniversitenin birçok manada katkısı olacaktır” ifadelerine yer verdi.

        Üniversitelerin bacasız fabrikalar olarak nitelendirildiğini belirten Cavlak, “Bu kapsamda şehrin geleceği ve ekonomisi için atılan bu adım takdire şayandır. Yeni kurulacak olan Turgut Özal Üniversitesi’nin esnafımızın da faydalanabileceği teknik alt yapıya sahip bölümleri içinde barındırmasını temenni ederiz. Bu önemli eğitim hizmetinin Malatya’ya kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Malatya Milletvekilimiz Öznur Çalık ile tüm siyasilerimize, belediye başkanlarımıza, STK’larımıza, basınımıza ve halkımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa