Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, mahalle muhtarları ve taksici esnaflarıyla bir araya geldi.

        Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ilk olarak Niyazi Mahallesi'nde bulunan bir taksi durağında taksici esnafı ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

        Taksici esnafının durak talebi ile ilgili değerlendirmede bulunan Gürkan yaptığı açıklamada, "İsmetiye Mahallemiz, Şık şık Mahallemiz, Kavaklıbağ Mahallemiz ile Niyazi Mahallesi muhtarlarımızla taksi durağındaki taksici arkadaşlarımızla sabah çayını birlikte içtik. Burada bulunan mahallelerimizdeki sorunları bizzat yerinde görüp, takip etmek ve ilgili muhtarlar ile esnaf arkadaşlarımızla bu bölgenin sorunlarını dinlemek maksadıyla bugün buraya geldik. Yapmış olduğumuz toplantı neticesinde taksi durağının yenilenmesi noktasında arkadaşlarımızın talepleri var, bu talepleri ilgili arkadaşlara ilettik ve Büyükşehir ile gerekli koordineler yapıldıktan sonra gereğinin yapılacağını düşünüyorum. İsmetiye Mahallesi, Kavaklıbağlar Mahallesi, Niyazi Mahallesi ve Şık şık Mahallesi içinde muhtar evi ile sosyal tesis yapılarak bitti. Önümüzdeki hafta içerisinde de açılışını gerçekleştireceğiz. Bu açılış ile ilgili yol , yöntem ve açılış tarihini arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda önümüzdeki hafta cuma veya cumartesi günü yapılması noktasında mutabakat sağladık. Bizim amaçladığımız tabi ki mahallelerimizin temiz olması, çağdaş modern anlamda sosyal belediyecililik ve kültürel belediyecilik anlamında, çevrenin ve yeşilin korunması anlamında, hizmet anlamında gerekse katılımcı belediyecilik anlayışı içerisinde arkadaşlarımızla sürekli istişare içerisindeyiz. Mahallemize yapmış olduğumuz ve yapacağımız işleride belirli bir mutabakat neticesinde sonlandırdık hep yaptığımız gibi. Burada yapmış olduğumuz hizmetlerimiz, buradaki esnaflarımıza, kardeşlerimize hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

        Mahalle Muhtarı Ertan Küçük ise, Selahattin Gürkan'a teşekkür ederek, "Mahallemize gelerek, taksi durağının ve mahallemizin sorunlarını, eksiklerini bire bir görüştük. Kendisi eksiklerimizi yerinde görüp inceliyor. Birlikteliğimizin ve beraberliğimizin devamını diliyorum. Allah emeklerini boşa çıkarmasın, Allah yar ve yardımcısı olsun Başkanımın” şeklinde konuştu.

        Kavaklıbağ Mahalle Muhtarı Ekrem Tur ise, Selahattin Gürkan'ın çalışmalarını desteklediklerini belirterek, "Başkanımız sabah kahvaltıya geldi. Kendisinin çalışmalarını destekliyoruz ve yanındayız. Mahallemizin problemlerini yerini görüyor. Zaten yapılan çalışmalar sonucunda mahallemizde fazla bir problem kalmadı Allah razı olsun. Göreve geldiği günden itibaren 4 yıldır, baya bir çalışma içerisinde. 30 bin olan nüfus 300 bine çıkınca başkanım, ekipleriyle bir fiil çalışıyor. Başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum. Temizlik işleri müdürümüzden de Allah ayrıca razı olsun. Başkanımızı destekliyoruz yanındayız sağ olsun” dedi.

        Niyazi Mahallesi Muhtarı Cemalettin Türkol da, "Başkanımızın göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederiz. Mahallemiz böyle bir hizmet görmemişti. 4 yıldır başkanımız sayesinde temizlik yönünden, park bahçeler yönünden hizmet görmekteyiz ve bütün hizmetlerden mahallemiz faydalanıyor. 4 Mahalleye muhtar evi yaptı” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa