Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, düzenli olarak gerçekleştirdiği okul ziyaretleri kapsamında Mehmetçik İlkokulu ve Şehit Necati Sayın Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle bir araya geldi.

        Okul ziyaretleri kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya ile birlikte ilk olarak Mehmetçik İlkokulunu ziyaret eden Vali Nurullah Naci Kalkancı, okula gelişinde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı. Karşılama sonrası sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya gelen Vali Kalkancı, öğrencilerle bir süre sohbet ederek hedeflerini sorup, bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Vali Kalkancı ayrıca, ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilerle aynı sıralara oturarak ders dinledi.

        Öğrencilere nasihatlerde de bulunan Vali Kalkancı, “Sizler bizim istikbalimizsiniz. Yarın bizim bulunduğumuz makamlarda sizler olacaksınız. Geleceğe en güzel şekilde hazırlanmak ve hayatta başarılı olmak için derslerinize çok çalışmanız gerekiyor” dedi. Mehmetçik İlkokulu ziyaretinin ardından Şehit Necati Sayın Anadolu İmam Hatip Lisesine geçen Vali Kalkancı, ziyaret çerçevesinde ilk olarak öğretmenler odasında öğretmen ve idarecilerle bir araya gelerek öğrencilerin eğitim ve başarı durumunu sordu. Öğretmenlerle sohbet eden Vali Kalkancı, “Sizler çok ulvi ve bir o kadar da fedakarlık gerektiren bir mesleğin mensuplarısınız. Gelecek nesillerin mimarları sizlersiniz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi yetişmeleri, vatana, millete yararlı bireyler olmaları ve ülkemizi daha ilerilere taşımaları için fedakarca görev yapan siz değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

        Ziyaret ettiği her iki okulda da öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Vali Nurullah Naci Kalkancı, öğrencilerden dersleri hakkında bilgi aldıktan sonra çocuklarla birlikte fotoğraf çektirip, okuldan ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa