Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından “42’nci Turizm Haftası” programı kapsamında 17 Nisan Salı günü Turizm Fakültesi Mutfak Laboratuvarı’nda ‘’Minikler Mutfakta’’ etkinliği yapıldı.

        Etkinlikte, Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri minik konuklara mutfak ortamını gezdirdi, gastronomi hakkında bilgilendirmede bulundu. Minikler Mutfakta programı beraber makarna yapım süreciyle tamamlandı.

        Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Hakan Yılmaz ise düzenlenen etkinlik ile ilgili şunları aktardı: “Bu yıl 42’nci Turizm Haftasını kutluyoruz ve bu kapsamda etkinlikler düzenliyoruz. Bunlardan birisi de 'Minikler Mutfakta' etkinliğimiz. Mutfak, biz büyüklerin ilgisini çektiği gibi aslında miniklerin de ilgisini çekiyor. Dolayısıyla onların bu ilgisini mutfak ortamını göstererek oluşturmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda bugün çocuklarımızın mutfak ve gastronomi hakkındaki sorularını yanıtlamaya çalıştık. Mutfakta her şeyi çocuklara uygun hale getirerek onların zarar görmemesi için öğrenci arkadaşlarımızın gözetiminde etkinliklerimizi yapıyoruz.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa