Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 2017 yılında 8’incisi düzenlenen ‘Tarım ve İnsan’ konulu fotoğraf yarışmasında yer alan fotoğraflar, Muş’ta düzenlenen sergiyle görücüye çıktı.

        Muş Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından ‘9. Tarım ve İnsan’ konulu fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Muş İl Müdürü Beytullah Uygur, davetliler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı sergi öncesi bir konuşma yapan Muş Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, geçtiğimiz yıl 8’incisi düzenlenen fotoğraf yarışmanın bu yıl 9’uncusunun düzenleneceğini belirtti. Çolakoğlu, “Bir yıl önceki yarışmaya giren fotoğraflar, bir sonraki yıl ülkemizde il il gezdirilerek sergilenmektedir. Bu yıl, 2017 yılında yarışmaya giren fotoğraflar bugün sergileniyor. 2017 yılında 8’incisini düzenlemiş bulunuyorduk yarışmanın, bu yıl inşallah 9’uncusunu düzenleyeceğiz. 2017 yılında yarışmaya giren fotoğrafları bugün burada sergileyeceğiz. Fotoğraflarımızı Muş halkımızın sergisine sunuyoruz. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

        Çolakoğlu’nun konuşması sonrasında, açılışı yapılan fotoğraf sergisi davetliler tarafından gezildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa