Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Türk Dünyası Tiyatro Günleri için geri sayım başladı.

        Mersin Büyükşehir Belediyesi, tiyatronun eğitici, eğlendirici, düşündürücü ve birleştirici unsurlarını, 2430 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceği Türk Dünya Tiyatro Günleri'yle vatandaşlarla buluşturacak. Türk dünyasının ortak paydasını, sevincini, kültürünü, sanatın en güçlü dalı tiyatro ile harmanlayarak vatandaşlar arasında köprü kurmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Mersinlilere sanat dolu günler yaşatacak. Bir hafta boyunca Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek olan etkinlikte Azerbaycan, Gagavuzya, Irak, İran, Kıbrıs, Kırgızistan, Suriye, Tataristan ve Türkmenistan’dan gelen tiyatro grupları Türk milletinin köklü tarihini tiyatro sayesinde vatandaşlara aktaracak.

        Bu kapsamda Tarsus, Erdemli, Silifke, Gülnar ve Mut ilçesinde de gösteriler olacağı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa