Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Oda tarafından verilen bazı belgelerle online aidat sorgulama ve ödeme uygulamasını hayata geçirdiklerini, üyelerin odaya gelmeden de işlemlerini internet üzerinden yapabileceklerini söyledi.

        Başkan Doğan yazılı olarak yaptığı açıklamada; “Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 eimzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden eimzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir. Söz konusu sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilecek olup, firma yetkilisinin cep telefonu numarası, TOBB veri tabanında kayıtlı olması gerekmektedir. Sisteme kayıt esnasında şifreniz SMS ile tarafınıza ulaştırılmaktadır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte, giriş işlemi kayıt anında belirtilen eposta adresi ve SMS ile gelen şifre ile giriş yapılacaktır. Tüm bu işlemlerin öncesinde, üyelerimiz sistemi kullanırken sorun yaşamamaları maksadıyla Odamıza gelerek ya da telefon ile bizleri arayarak sistemde kayıtlı telefon bilgilerini güncellemeleri gerektiğini özellikle belirtmek istiyorum. TOBB öncülüğünde başlatılan dijital dönüşüm projemiz kapsamında üyelerimiz artık odaya gelmeden bazı işlemlerini yapabilecekler. Söz konusu uygulamaya, Odamızın web sitesindeki ‘online işlemler’ bölümünden ulaşabilirsiniz. Biga TSO olarak üyelerimizin zamandan tasarruf sağlamaları konusunda hizmete sunulan elektronik belge sisteminin hayırlısı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa