Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep Ticaret Odası’nda (GTO) gerçekleşen organ seçimlerinin ardından göreve başlayan Oda Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı mazbatalarını alarak ilk ziyaretini Vali Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e yaptı.

        GTO'nun yeni yönetim kurulu ÜYELERİ yaptığı toplantı ile görev dağılımını da gerçekleştirdi. Mehmet Tuncay Yıldırım başkanlığında toplanan GTO'nun yeni yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı şöyle oldu:

        "Yeni dönemde Uğur Acıoğlu ve Mehmet Tatar Başkan Yardımcıları olarak görev yapacak. Sayman üyeliğe Yılmaz Duman’ın getirildiği ilk toplantıda, Mehmet Kavsara, Mustafa Eryoldaş, Kemal Delioğlu, Sinan Bay, Kerim Akdoğan, Ahmet Özgözükara ve Ömer Işık Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapacak."

        Mazbatalarını aldılar

        Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, Meclis Başkanı Mehmet Hilmi Teymur, Meclis Başkan Yardımcıları Mehmet Dal, Mithat Tümer, Meclis Kâtibi Abdullah Çelebi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Uğur Acıoğlu, Mehmet Tatar, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kavsara, Mustafa Eryoldaş, Kemal Delioğlu, Sinan Bay, Kerim Akdoğan, Ahmet Özgözükara ve Ömer Işık mazbatalarını Şehitkâmil I. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Edip Gündem’den aldı. Hakim Edip Gündem, Gaziantep Ticaret Odası Başkanlarına, Meclis başkanlık divanına ve Yönetim Kurulu üyelerine başarılar diledi.

        İlk ziyaret Vali Yerlikaya'ya

        Mazbatalarını alan Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, ilk ziyaretini Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’ya yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı M. Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığındaki heyeti Valilik makamında kabul eden Vali Ali Yerlikaya, “Şehrimizin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Gaziantep Ticaret Odası’na seçilmenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Gaziantep Ticaret Odası ülkemizin en büyük 56 ticaret odasından biri. Kurumlarda devamlılık esastır. Şehrin üzerinde uzlaştığı konularda ortak çalışma yapılması şehrimizin kalkınmasına önemli katkı sağlayacaktır. Şehrimize en güzel şekilde hizmet etmek için el birliği çalışmalıyız” dedi.

        Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur ziyarette, Gaziantep’in gelişmesi için her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını ifade ederek, “Gaziantep kalkınırsa, Türkiye kalkınır parolası ile hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

        İkinci ziyaret Fatma Şahin'e

        Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Ali Yerlikaya’nın ardından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i makamında ziyaret etti. Şahin, dinamik, güçlü ve üretken bir kent olan Gaziantep’in gelişimine GTO’nun genç ve dinamik yönetiminin önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyleyerek, GTO yönetim ve divan kurulu üyelerine başarı diledi. Gaziantep Ticaret Odası’nın kentteki önemine vurgu yapan Şahin, GTO ile birlikte ortak proje ve çalışmalar yapmaya her zaman hazır olduklarını dile getirdi.

        Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, şehre hizmet eden herkesin hizmetinde olduklarını kaydederek, “Yeni dönemin hepimize, odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Bu süreçte bizlere desteğini esirgemeyen değerli üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Bu bir hizmet yarışıdır. Biz de yeni kadromuzla Gaziantep Ticaret Odası üyelerine hizmet etmeye devam edeceğiz. Sen ben yok, biz varız ilkesiyle hareket edeceğiz. Parolamız “Şehir kazanırsa, biz kazanırız” olacak. Gaziantep’teki tüm ticari firmaların çatı kuruluşu olarak Gaziantep’e hizmet ve değer katmak istiyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa