Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Ergene Belediyesinde güvenlik amacıyla hız kesici için yol kasis çalışmasına başlandı.

        Ergene Belediye Başkanlığı, araçların hızlı bir şekilde geçmesini engellemek, yayaların ve öğrencilerin yol ve kaldırımlarda daha güvenli bir şekilde yürümelerini sağlamak amacıyla belirlenen program dahilinde başlatılan çalışmalarını sürdürüyor. Ergene’nin farklı noktalarında asfalt, yol ve onarım çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Edirne Caddesi 7. Sokak ve Selimiye Caddesi'nde yayaların güvenliği kapsamında kasis yapım çalışması gerçekleştirdi.

        Ergene ekipleri, ilçe genelindeki okullarda ihtiyaçları karşılanmanın yanı sıra öğrencilerin can güvenliğini ve kazaların önüne geçilmesini sağlamak amacıyla okulların önüne ve tehlike arz edebilecek birçok noktaya kasis uygulamasının yapıldığını kaydetti.

        Caddelere hız kasislerinin yerleştirilmesi özellikle çocukların güvenliği için büyük önem taşırken, cadde üzerinde evleri bulunan vatandaşlar da uygulamadan memnun olduklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa