Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EğitimBirSen Malatya Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Mehmet Akif İnan Voleybol Turnuvasının 2.’si başladı.

        Galip Demirel Ortaokulu Spor Salonunda EğitimBirSen Kurucu Genel Başkan Mehmet Akif İnan anısına düzenlenen turnuvaya 30 okul katılıyor.

        Turnuva öncesi bir konuşma yapan EğitimBirSen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, eliminasyon sistemine göre oynanacak turnuvanın 12 mayıs Cumartesi sona ereceğini söyledi. EğitimBir Sen olarak bu tür faaliyetlere önem verdiklerini belirten Yıldırım, “Hedefimiz eğitim çalışanlarım bir araya getirerek birlikteliğimize ve kaynaşmamıza katkıda bulunmak.Aynı zamanda bu turnuva, bütün eğitim çalışanlarını kucakladığımızın bir göstergesidir. Eğitim camiasının devasa sorunlarıyla mücadele ederken, sosyal faaliyetlerle biraz olsun stresten uzaklaştırmayı düşündük. Bu vesileyle öne çıkan iki konuyu dile getirmek istiyorum. 1Nolu Eğitim çalışanlarının gündeminde geniş yer alan eğitimciye şiddetin bir an önce son bulması için mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. 2. önemli konu, öğretmenler için MEB'in gündeme getirdiği Performans Değerlendirme Sisteminin uygulanmaya konmaması için yüksek perdeden mücadelemizi sonuç alıncaya kadar sürdürmekte kararlıyız. Hem Eğitimciye şiddetin kanuni yaptırımlarla engellenmesi hem de Performans Sisteminin rafa kaldırılması için Türkiye genelinde imza kampanyamız devam etmektedir. İlimizde ve ülkemizde devam eden bu kampanyaya eğitim çalışanları yoğun ilgi göstermektedir. Bu vesileyle sorunlarına sahip çıkan eğitim camiasına şükranlarımı sunuyorum. EğitimBirSen olarak özlük ve özgürlük hakkını savunurken sosyal alanlarda da çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

        Yıldırım’ın konuşmasının ardından turnuvanın ilk mücadelesinin düdüğü çaldı. Oynanan maçta Özel Doğa Koleji, Recai Kutan Ortaokulunu 20 mağlup etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa