Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat’ın Niksar ilçesinde belediye ekipleri, İsmet Paşa Mahallesi Bademli Sokak ile Hilal Sokak arasında bulunan alanda yol yapım çalışmalarına başladı.

        Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İsmet Paşa Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İsmet Paşa Mahallesi Bademli Sokak ile Hilal Sokak arasında bulunan alanda Niksar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol açma çalışmalarına başladı. Yıllardır mahalle halkının sıkıntı yaşadığı ve sadece traktör ile geçilebilen yolda devam eden çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Özdilek Özcan, bu güne kadar yaklaşık on adet yeni yolu ilçeye kazandırdıklarını söyledi.

        Başkan Özcan çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek; “İsmet Paşa Mahallesi Bademli Sokakta yaşayan hemşehrilerimizin yıllardır süregelen yol problemini çözüme kavuşturuyoruz. Sadece traktör ile geçilebilen yolumuzu açarak Hilal Sokak ile buluşturuyoruz. Yolumuzu parke ile kaplayıp mahallelimizin hizmetine sunacağız. Şu ana kadar 10’a yakın yeni yol açarak, halkımızın hizmetine sunduk. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa