Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Kuzey Amerika Programları 20172018 öğretim yılı Bahar Dönemi Ara Sınavları başarıyla gerçekleştirildi.

        Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, Amerika Birleşik Devletleri’nde ve Kanada’da 15 Nisan Pazar günü bahar dönemi ara sınavlarını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Kuzey Amerika Programlarına kayıtlı öğrenciler, 20172018 öğretim yılının bahar döneminin ilk sınavına Houston, Maryland, New York ve Kanada’nın Toronto kenti olmak üzere dört merkezde girdiler. Ayrıca, Türkiye programlarından Kuzey Amerika Programlarına naklini aldırdıktan sonra derslerini tamamlayarak mezun olan altı öğrencinin diplomaları kendilerine takdim edildi. Program hakkında daha fazla bilgi almak isteyenlerin http://usa.anadolu.edu.tr/ adresini ziyaret ederek detaylı bilgiye ulaşabilecekleri belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa