Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt kaplaması işi için yaklaşık maliyeti 50 milyon TL’yi aşan bir ihale yaptı. İhaleye sekiz firma katılarak teklif verdi.

        Büyükşehir Belediyesi ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Geçen yıl kent merkezi ve ilçelerde asfalt rekoru kıran Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da pek çok yerde asfaltlama çalışması yapacak. Büyükşehir Belediyesi bu amaçla yaklaşık maliyeti 52 milyon TL olan ihale yaptı.

        İhaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle oldu:

        "Nalbantoğlu İnşaat: 35 milyon 733 bin TL, İntaş İnşaat: 47 milyon 223 bin TL, Erk İnşaat: 48 milyon 638 bin TL, Teyda İnşaat: 49 milyon 299 bin TL, Aydın İnşaat: 49 milyon 845 bin TL, Nil Yapı: 53 milyon 773 bin TL, Gür Çelik İnşaatİloğlu Yapı İş Ortaklığı: 53 milyon 727 bin TL, Ali Ünal İnşaatÖztaşlar İş Ortaklığı: 59 milyon 862 bin TL."

        İhale, tekliflerin incelenmesinin ardından sonuçlanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa