Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Söke’de geleneksel çocuk oyunlar şenliği Söke Şehir Stadında yapıldı.

        İlçe Kaymakamlığı önderliğinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çocuk oyunları şenliğinde; çocuklar hem yarıştı, hem eğlendi.

        Dairesel koşu yarışması, bowling, bayrak yarışı, halat çekme gibi sallarda gerçekleşen yarışmalaa ilçenin farklı okullarından 420 öğrenci katıldı. Her okuldan 28 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen yarışmanın final bölümünü Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu da izledi.

        Organizasyonun koordinatör öğretmenlerinden Ramazan Çal, “Çocuk oyunları şenliğini her yıl olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirdik. İlçe Kaymakamımız Sayın Tahsin Kurtbeyoğlu önderliğinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Söke Belediyesi’nin katkılarıyla yapıldı. Destek ve katkı veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

        Final karşılaşmalarının sonunda katılım belgeleri öğrencilere Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu tarafından verildi.

        Şenlikte yarışmalara katılan çocukların her birinin kazandığı etkinlikte, çocuklar keyifli bir gün geçirdi. Yarışmalara öğrenci ve eğitmenlerinin yanında velilerinin de ilgisi yoğun oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa