Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Edremit ilçesinde BENGİ Değerlerimizle Adım Adım Projesi kapsamında devam eden Edebiyat Rüzgârları Projesi Nasreddin Hoca ve Temel Fıkraları Canlandırma Yarışması Edremit Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşti.

        Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi organizasyonuyla gerçekleştirilen yarışmaya 9 liseden öğrenciler katıldı. Birbirinden renkli ve eğlenceli anlara sahne olan yarışmada öğrenciler performanslarıyla izleyicilerden tam not aldılar. Gün boyunca devam eden yarışmada Nasreddin Hoca ve Temel fıkraları öğrenciler tarafından başarılı skeçlerle canlandırıldı. Yarışma sonunda jürinin yaptığı değerlendirmeler neticesinde, birinci Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi, ikinci Yılmaz Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncü ise Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa