Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, GezGör Kocaeli programı için iki yeni araç daha tahsis etti.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kentin tanıtımında büyük katkısı olan Gez Gör Kocaeli Projesi, büyük ilgi görüyor. Kentin tarihi ve kültürel dokusunun tanıtıldığı proje ile vatandaşlar, bir günde pek çok tarihi mekanı gezme ve tanıma fırsatı buluyorlar. Proje gerek il içinden gerekse il dışından her yaştan kişiye hitap ediyor. Programa kalabalık grupların yanı sıra küçük gruplar katılıyor. Bu amaçla küçük gruplara daha iyi hizmet verilmesi için Gez Gör’e iki yeni araç alındı.

        Giydirilmesi yapılan araçlar hizmete hazır hale getirildi. 15 kişi kapasiteye sahip yeni araçlar 3 rehber tarih öğretmeni eşliğinde geziye çıkıyor. Tam donanımlı araçlarla gruplar güzergahtan alınıp gezdirildikten sonra belirlenen noktaya bırakılıyor. Araçlarda bulunan ekranlarda yolculuk boyunca misafirlere Büyükşehir’in yatırımlarını anlatan videolar gösteriliyor. Gez Gör’ün ayrıca büyük gruplar için 27 kişilik 3 adet de midibüsü hizmet veriyor.

        Türkiye’nin çeşitli illerinden ve yurt dışından gelen konukların yanı sıra, Kocaeli’nde yaşayan vatandaşların da yaşadıkları şehirde bulunan tarihi ve kültürel mekanlar hakkında bilgi edinmeleri sağlanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa