Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatay’ın Samandağ ilçesinde 46 Mayıs tarihleri arasında 2. İpek Baharı Festivali geçekleşecek.

        Samandağ Belediyesi ve Samandağ Kadın Dayanışma Derneği işbirliğiyle geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen Ulusal İpek Baharı Festivali’nin ikincisi 46 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

        İpek Baharı Festivali, bölgenin önemli bir kültürel değeri olan “İpek Baharı”ndan esinlenerek Samandağ Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek ve moda, sanat ve iş dünyasını bir araya getirecek.

        Kültür ve sanat faaliyetlerine önem gösteren Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in öncülük ettiği İpek Baharı Festivali, kadın üreticilerin emeğini görücüye çıkarıyor.

        Samandağ Kadın Dayanışma Derneği işbirliği ile yürütülen İpek Baharı Festivali, ipekle birlikte Samandağ’ın tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini ülke genelinde tanıtmayı amaçlıyor.

        Festival programı kapsamında atölye, sergi ve konser gibi pek çok etkinliğin düzenlenmesi planlanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa