Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın’ın Germencik ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen yangında bir kişi yanarak hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda 30 yaşındaki Suriyeli erkek şahsın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

        Olay sabah saatlerinde Germencik merkez Camikebir Mahallesi Kurtuluş Caddesi 85 numaralı evde meydana geldi. İki katlı binanın ikinci katından dumanların yükseldiğini gören çevre sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirerek yardım istedi. Mahalleye gelen itfaiye ekipleri sadece bir odasında durulan ve diğer odaları boş olan binadaki yangına hemen müdahale etti. Evin durulan ve yanan odasında bir erkek cesedi ile karşılaşan ekipleri durumu polise bildirdi. Yanmış vaziyette bulunan 30 yaşlarındaki cesedin Suriye uyruklu Othman Alissa'ya ait olduğu belirlendi.

        Yangının sigara izmaritinden çıkma ihtimalinin değerlendirildiği belirtilirken, yangında hayatını kaybeden şahıs da otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa