Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rize Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, il genelinde son 1 haftada içerisinde yapılan asayiş uygulamaları ve kontrollerde çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs gözaltına alındı.

        Uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan uygulamalarda ise 166 gr. Esrar, 80 adet Uyuşturucu Hap, 3 Adet Ruhsatsız Tabanca ve Şarjör, 13 Adet Tabanca Mermisi, 5142 Paket Kaçak Sigara, 171 Şişe Kaçak İçki ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerle ilgili şüphelilere gerekli adli işlemler gerçekleştirildi.

        Rize Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Rize Emniyet Müdürlüğü olarak daha güvenli bir Rize için suç ve suçlularla olan mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa