Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Ula İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Karabörtlen mahallesinde yaptıkları yol kontrolünde 2 minibüs dolusu kaçak içki ele geçirildi.

        Edinilen bilgiye göre, Denizli ilinden Muğla’ya içkili işletmelerde tüketilmek üzere kaçak içki getirileceği yönünde istihbarat alınması üzerine KOM Şube Müdürlüğü ve Ula İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Ula Karabörtlen mahallesi yol kontrol noktasında, Denizli’den gelen 2 minibüste arama yapıldı. Yapılan aramada; minibüslerde bulunan 3 şüpheli şahıs ile birlikte, 1.242 şişe 1,5 litrelik sahte bandrollü kaçak şarap ile 3 bin 898 şişe 2 litrelik kaçak bandrolsüz şarap olmak üzere toplamda 9 bin 659 litre kaçak şarap ele geçirilmiştir.

        Ele geçirilen kaçak şaraplara el koyulmuş olup, olay ile ilgili 3 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa