Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personellerine yönelik KBRN eğitimi verildi.

        İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde 2 gün boyunca sürecek olan KBRN eğitimlerinde itfaiye erlerine Adıyaman AFAD Müdürlüğü görevlileri hem malzeme tanıtımları hem de yaşanabilecek kimyasal ve biyolojik olaylarda yapılması gerekenler tek tek anlatıldı.

        Verilen eğitimlerle alakalı açıklamalarda bulunan İtfaiye Müdürü Ahmet Çelik, “Biliyorsunuz dünyanın gündemi şuanda çok karışık. Hemen yanı başımızda nükleer silahlar, kimyasal silahlar, biyolojik silahlar kullanılıyor. Bu nedenler orta doğuya yakın bütün illerin hazırlıklı olması gerekmektedir. Bizde bu hazırlıklar kapsamında Adıyaman AFAD İl Müdürlüğümüzle birlikte kimyasal, biyolojik, radyoaktif ve nükleer silahlara karşı nasıl korunacağımızı, halkı nasıl bilinçlendireceğimize yönelik eğitimler alıyoruz. Bu eğitimlerimiz inşallah devam edecek” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa