Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda vatandaş memnuniyeti artırmaya yönelik çalışmaları kapsamında VarsakSarısu arasında VS18 Ekspres hattını hizmet sundu. Varsak’tan 40 dakikada Sarısu mesire alanı, kadınlar plajı ve teleferiğe ulaşım sağlayan hat ilk gün 3 bin yolcu taşıdı.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda vatandaş memnuniyetini artırmak için ulaşım esnafı ile çözümler üretmeye devam ediyor. Kentin toplu taşımdaki ihtiyaçlarına hızlı cevap verebilmek, vatandaşlara güvenli, konforlu ve kesintisiz hizmet sunabilmek amacıyla köklü çözümler hayata geçiriliyor. 1 Nisan tarihi itibariyle 116 yeni aracı toplu ulaşım sistemine dâhil eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı, otobüslerin güzergâh ve hatlarını da yenilemeye devam ediyor.

        Varsak’tan Tünektepe ve plaja kolay ulaşım

        Vatandaşların taleplerine karşılık veren Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda 12 yeni hattı Nisan ayı içerisinde etap etap sefere başlatıyor. İlk olarak Masadağı’nı 30 dakikada denizle buluşturan GM24 GüzelobaMevlanaMasadağı hattı ile ML22 Ekspres Sarısu100.YılMeydan hattını sefere başlatan Büyükşehir Belediyesi şimdi de VS18 Ekspres Varsak Aktarma Sarısu hattını hizmete sundu.

        İlk gün 3 bin kişiyi taşıdı

        VS18 Ekspres hattı; Varsak Aktarma Yeşilırmak Caddesi Kızılırmak Caddesi 100. Yıl Bulvarı Atatürk Bulvarı ve Sarısu arasında hizmet veriyor. Varsak’tan otobüse binen bir vatandaş, 40 dakikada Sarısu Mesire Alanına, Tünektepe Teleferik ya da Kadınlar Plajına ulaşım sağlayabiliyor. 15 Nisan Pazar günü ilk seferine çıkan hatta vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. VS18 Ekspres hattı ilk gün tam 3 bin kişiye ulaşım sağlayarak, önemli bir talebi yerine getirmiş oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa