Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Büyükşehir Belediyesi, led armatür teknolojisiyle Sular Kavşağı’na Atatürk silüeti, Adnan Menderes Sahil Yolu’na ise Osmanlı Tuğrası tasviri yapıldı.

        Adana’nın simgesi olan tarihi yapılarından Taşköprü, Büyüksaat, Demirköprü’yü ışıklandırıp bambaşka bir atmosfere büründüren, ana cadde ve bulvarlarını dekoratif ışıklandırmalarla donatan Adana Büyükşehir Belediyesi, led armatür teknolojisinden yararlanarak Sular’a Atatürk Silüeti, Adnan Menderes Sahil Yolu’na Osmanlı Tuğrası tasviriyle güzellik kazandırdı.

        Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatlarıyla Adana Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı, Atatürk Caddesi Sular Kavşağı’nda Mustafa Kemal Atatürk’ün silüetini yansıtarak, kentin en işlek güzergahına akşam saatlerinde ayrı bir güzellik kattı. Benzer çalışmayla Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki Menderes Sahil Yolu’nun Ali Bozdoğanoğlu Bulvarı ile kesiştiği kavşakta ise Osmanlı Tuğrası tasvir edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa