Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dumlupınar Üniversitesi Finansal Okur Yazarlık Kulübünden 45 kişilik öğrenci grubu Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundular.

        Öğrenciler ilk olarak Gökçebey Kaymakamı Ahmet Korkmaz'ın makamında ziyaret ettiler. Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Ahmet Korkmaz, Mal Müdürü Kadir Çelik ve Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu tarafından öğrencilere kariyer tanıtımı yapıldı.

        Kaymakam Korkmaz, kaymakamlık mesleğini tanıtırken zorluklarını ve ne kadar duayen bir hizmet verildiğini anlattı. "Yarınımız gençlerdir" diyen Korkmaz, bu toplantıların her ilde, her ilçelerde olması gerektiğinin önemini vurguladı. Yarınlarımıza ışık tutan neferler olmalıyız ki ülkemiz ilerlesin diyerek sözlerine son verdi.

        Ardından Mal Müdürü Çelik ise; "Koltuk sevdası değil vatan sevdası için varız. Biz bir yapmayalım bin yapalım ki kimseye ihtiyacımız olmasın" dedi.

        İl Özel İdare Müdürü Turpçu'da Gökçebey'in köyleri hakkında bilgi vererek köylerdeki çalışmaları ve işlerin yürüyüşünü anlattı.

        Meslek tanıtımları sona erdikten sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa