Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkezi İstanbul'da olan, Türkiye'nin her yerinde faaliyet gösteren Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği'nin öncülüğünde başlatılan "Küçük Kalplere Büyük Umutlar Projesi"nin 3'üncüsü Samsun'un Havza ilçesinin Erikbelen İlkokulu'nda yapıldı.

        Yaklaşık 2 ay önce Samsun'a gelerek araştırmalarda bulunan Üniversiteli Trabzonsporlular Topluluğu (ÜniTs) öğrencileri, Havza'nın Erikbelen Mahallesi'nde bulunan ilkokula yardım yapmaya karar verdi.

        Gerekli hazırlıklar tamamlandıktan sonra tekrar Samsun'a gelen dernek üyeleri; okuldaki tüm öğrencilere kıyafet hediye ederken, okula yemekhane ve çocuk parkı yaptırdı. Okulun tüm eşyaları yenilenirken, eğitimöğretimde kullanılacak teknolojik aletler okul müdürüne teslim edildi.

        Projeden mutluluğunu dile getiren Havza Belediye Belediye Başkanı Murat İkiz, Işık Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü öğrencilerine teşekkür plaketi taktim etti.

        Köy halkının katılımıyla gerçekleşen açılışa; Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Milli Eğitim Müdürü ve mahalle muhtarı da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa