Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediyesi, bünyesinde uzun yıllardır hizmet veren Bordür Fabrikası için kamuoyunda yer alan “Kapatıldı” iddialarına karşılık açıklamada bulundu.

        Körfez Belediyesi, bünyesinde uzun yıllar hizmet veren Bordür Fabrikası için çıkan basında “Kapatıldı” iddialarına yanıt verdi. Fabrikanın faaliyetlerine devam ettiğinin belirtildiği açıklamada, “Körfez Belediyesi bünyesinde uzun yıllardır hizmet veren Parke Bordür Fabrikası için bazı yazılı basın organlarında ‘kapatıldı’ ibareleri kullanılmıştır. Türk Standartları Enstitüsü yetki belgesine sahip olan tesiste, 20 personel görev alıyor ve 50 farklı çeşitte parke ve bordür üretimi gerçekleştiriyor” denildi.

        Belirli ürünlerde üretimin durdurulduğuna da dikkat çekilen açıklamada, “Yazılı basında yer aldığının aksine 2018 yılı itibariyle yoğun bir çalışma yapılan fabrikada, mevcut stokların dolması sebebiyle gerekli değerlendirmelerde bulunulmuş ve stokların erimesi ve yeni üretimin yapılmaması amacıyla geçici süreyle sadece belirli ürünlerde üretimler durdurulmuştur. Yalan yanlış bilgilerle kamuoyunda farklı algılar yaratılmak için yapılan haberler yanıltıcı niteliktedir. Kamuoyundaki bilgi kirliği nedeniyle bu açıklamayı yapmak zorunda kalınmıştır” ifadeleri kullanıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa