Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından, üniversite mensuplarına yönelik “Kampüs Yönetim Sistemi Eğitimi” düzenlendi.

        İstiklal Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitime; Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Reşat Ekinci, Üniversitenin akademik ve idari çalışanları katıldı.

        Eğitim programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, kurulduğu günden itibaren hızla büyüyen Üniversitenin artan öğrenci sayısının isteklerini karşılamak ve eğitim kalitesini koruyarak daha yukarılara çıkarabilmek için bu tür çalışmaların önemli olduğunu belirtti. Gerçekleştirilen yenilik çalışmalarına her türlü desteği sağlayan Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a teşekkür ederek sözlerine devam eden Prof. Dr. İlhan Genç; dünyada olduğu gibi ülkemizde de öğrencilerin her şeyi bilgisayar üzerinden yapma isteklerinin olduğunu, dolayısıyla da bu değişimin kaçınılmaz bir gerçeklik taşıdığını ifade etti. Öğrenci odaklı çalışan bir Üniversite olarak, öğrencilerin işlerinde kolaylık sağlayacak her türlü çalışmaların sürekli olarak yapıldığını vurgulayan Prof. Dr. Genç, “Kampüs Yönetim Sistemi’ni” geliştiren herkese teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.

        Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç’in açılış konuşmasından sonra kürsüye davet edilen Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, kendisinin 2010 yılından beri üniversitede yöneticilik yaptığını ve rektör yardımcılığı döneminde öğrenci işlerinden sorumlu olduğunu hatırlatarak, öğrenci bilgi sistemindeki aksaklıklarla o zamandan yüzleşmeye başladığını ifade etti. Piyasada mevcut kullanılan öğrenci bilgi sistemini kullanıldığı zaman istenmeyen değişikliklerle karşı karşıya kalındığını belirten Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, firmaların ürettiği sistemi kullanmanın hem maddi hem de fiziki zorluklarının olduğunu söyledi. Düzce Üniversitesi Bilgi işlem Daire Başkanlığı ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nın ortaklaşa geliştirdiği “Kampüs Yönetim Sistemi” sayesinde artık bu tür zorluklarla karşı karşıya kalmayacaklarını vurgulayan Çakar, özverili çalışmalarından dolayı tüm mesai arkadaşlarına teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.

        Açılış konuşmalarından sonra Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Yazılım İşleri Şube Müdürü Serdar Kırışoğlu ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nda Mühendis olarak görev yapan Metin Çifci “Kampüs Yönetim Sistemi” hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa