Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR'in Edremit ilçesinde kadın kuaförü Yusuf Karakaya (27), kız arkadaşı Ebru Bayrak'a (25), tanışıp çıkma teklif ettiği yaya köprüsünde evlilik teklifinde bulundu. Köprünün balonlar ve mumlarla süslendiği sürpriz karşısında sevinç gözyaşları döken Ebru Bayrak, teklifi 3 kez tekrarlattıktan sonra kabul etti.

        Edremit'te kadın kuaförü olan Yusuf Karakaya, kız arkadaşı Ebru Bayrak'a yaptığı sürprizle evlenme teklifinde bulundu. Karakaya,  Bayrak ile tanışıp, çıkma teklifinde bulunduğu İkizçay Mahallesi'ndeki Zeytinli Çayı üzerinde bulunan yaya köprüsünü arkadaşlarıyla birlikte balonlarla süsledi. Yere mumlardan bir kalp yapılarak romantik bir ortam oluşturdu. Olan bitenden habersiz arkadaşları tarafından köprüye getirilen Ebru Bayrak, kendisi için hazırlanan sürprizi görünce gözyaşlarını tutamadı. Kız arkadaşı Ebru Bayrak'ın önünde diz çöken Yusuf Karakaya, evlilik teklifinde bulundu. Bayrak, teklifi duymadığını söyleyerek, 3 defa tekrarlattıktan sonra kabul etti. Kız arkadaşının parmağına yüzüğü takan Karakaya, bu mutlu anı havai fişek gösterisiyle noktaladı.

        Evlilik teklifi için uzun süre plan yaptığını belirten Yusuf Karakaya, "Bu köprü bizim için önemli bir yer. Burada kız arkadaşım ile tanıştık ve çıkma teklifinde bulundum. Sonrasında sevgili olduk. Hem böyle bir hatırası, hem de güzel manzarası var. Arkadaşlarımın yardımıyla köprüyü süsleyip, güzel bir sürpriz hazırladık. Çok mutluyum" dedi.

        Ebru Bayrak ise, "Bir sürpriz bekliyordum. Ama bu kadarını beklemiyordum. Bu mutlu anımıza tanıklık etmek için gelen herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa