Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya’nın Simav ilçesinde, Askerlik Şubesi binası, vizyon proje kapsamında Simav Belediyesi'ne devredildi. Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanarak Milli Savunma Bakanlığına sunulan proje ile Askerlik Şubesi’nin Hükümet binasında hizmet vereceği, boşaltılan alanın ise Simav Belediyesi tarafından yeşil alan ve park olarak düzenleneceği bildirildi.

        Simav Belediye Başkanı Süleyman Özka, “3 bin 360 metrekare alan, Belediyemiz tarafından dinlenme park alanı olarak düzenlenerek halkımıza hizmet verecektir. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

        Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Belediye Başkanlığı ve Askerlik Şubesi Başkanlığı ile imza altına alınan projenin 60 gün içerisinde tamamlanacağını belirterek, park ve bahçelerin, kentin önemli yaşam alanları olduğunu ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa