Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO), 7 Nisan’da yapılan seçimin ardından ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

        Gerçekleştirilen ilk toplantıda yönetim kurulu asilyedek üyeleri, disiplin kurulu asilyedek üyeleri belirlendi. Hakkari TSO seçiminde 7 grubun tamamını alarak seçimi kazanan beyaz listede yer alan isimler, ilk meclis toplantısında görev dağılımını yaptı.

        HATSO Başkanı Servet Taş, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin üyelere, kente, bölgeye ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek, “Bugün itibari ile artık seçimi geride bıraktık. Hep birlikte daha fazla çalışmalıyız. İlimizin sorunlarının çözümünde hep birlikte çok çalıştık, bundan sonra daha çok çalışacağız. Seçimlere katılan ve katılamayan tüm üyelerimize şükranlarımızı sunarız. Seçim sürecinde esnaf, tüccar ve iş adamları üyelerimizin göstermiş oldukları sağduyuları, seçim sürecindeki hassasiyetleri ile emeklerinden dolayı kendilerine minnettarım. Herkese teşekkür ediyor, en derin saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

        Toplantıda yönetim kurulu, disiplin kurulu ve meclis divanı listesi şu şekilde oluştu. Yönetim kurulu asil üyeliklerine ise Servet Taş, Fazıl Özkan, Ahmet Yaşar, Necmeddin Aydemir ve Özcan Özkan seçildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa