Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Söğüt ilçesindeki çeşitli noktalarda, Söğüt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce bahar temizliği çalışmalarına başlandı.

        Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, ekipler tarafından, park, bahçe ve refüjlerdeki otların temizlendiğini, yolların ve Ertuğrul Gazi Türbesinin bulunduğu alanda temizlik çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ''Elektrik birimimiz, türbe alanındaki arızalı elektrik direklerinin tamir ve bakımlarını yapıyor. İtfaiye Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz de Ertuğrul Gazi Caddesi üzerinde yol ve kaldırım yıkama faaliyetlerini sürdürüyor. Aynı zamanda ilçemiz içerisinden geçen Yukarı Dere'de temizlik ve ıslah çalışmalarımız da devam ediyor'' dedi.

        Söğüt Belediye Başkanı Aydoğdu, belediye olarak hem Söğüt halkının, hem de ilçeyi ziyarete gelen turistlerin daha temiz bir Söğüt görmelerini sağlamak amacıyla var güçleriyle çalıştıklarını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa