Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de öne geçtiği maçlarda galibiyeti korumakta zorlanıyor.

        Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasının kapanış maçında deplasmanda Osmanlıspor ile 33 berabere kalan Trabzonspor'da bir kere daha görüldük ki Bordo Mavililer, öne geçtiği maçları kazanmakta sıkıntı yaşıyor. Bordomavililer, bu sezon önde götürdüğü 6 maçta 2 mağlubiyet ve 4 beraberlikle sahadan ayrılırken, geriye düştüğü 6 maçta ise 3 beraberlik ve 3 galibiyet elde etti. Geriye kalan 17 maçı ise normal seyrinde tamamladı.

        Öndeyken puan kaybettiği puanlar

        Bordomavililer, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de oynadığı 29 maçta 12 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde etti. Attığı 53 gole karşılık ise kalesinde 42 gol gördü. 46 puan toplayarak 5. Sırada yer aldı. Karadeniz ekibi bu sezon önde getirdiği 6 maçta ise galibiyet elde edemeden sahadan ayrıldı. Söz konusu maçlarda bordomavililer Fenerbahçe ile 22 ve 11, Medipol Başakşehir 22 ve Osmanlıspor ile 33 berabere kaldı. Göztepe’ye 32 ve Alanyaspor’a ise 43 mağlup oldu. Bordomavililer 6 maçta 14 puan kaybetti. Trabzonspor, önde getirdiği maçları galibiyetle tamamlayabilseydi 60 puanla lider durumda olan Galatasaray ile aynı puana sahip olacaktı.

        Yenik durumdayken kazandığı puanlar

        Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de geriye düştüğü 6 maçta ise 3 beraberlik ve 3 galibiyet elde etti. Bordomavililer yenik duruma düştüğü Beşiktaş ile 22, Kardemir Karabükspor ile 11 ve Atiker Konyaspor ile 22 berabere kalırken, yenik durumda getirdiği Aytemiz Alanyaspor’u 21 , Atiker Konyaspor’u 21 ve Osmanlıspor’u 43 mağlup etmişti. Bordomavililer söz konusu maçlarda ise 9 puan topladı.

        9 maça önde başladı, galibiyetle tamamladı

        Trabzonspor, ligde oynadığı 9 maçta ilk golü atan taraf oldu. Önde başladığı maçları önde tamamlayan bordomavililer Gençlerbirliği'ni 31, Galatasaray ve Sivasspor’u 21, Antalyaspor ve Kasımpaşa’yı 30, Bursaspor’u 10, Teleset Mobilya Akhisarspor’u 31, Yeni Malatyaspor’u 41 ve Kayserispor’u 40 mağlup etti.

        5 maçta geride başladı. Mağlubiyetle tamamladı

        Trabzonspor, ligde oynadığı 5 maça geride başlayıp, mağlubiyetle tamamladı. Teleset Mobilya Akhisarspor 61, Yeni Malatyaspor ve Medipol Başakşehir 10, Beşiktaş 20 ve Galatasaray 21 mağlup oldu.

        3 maçı ise başladığı gibi bitirdi

        Bordomavililer 3 maçı ise başladığı gibi bitirdi. Karadeniz ekibi Kayserispor, Göztepe ve Gençlerbirliği maçlarını golsüz beraberlikle tamamladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa