Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt, Çarşamba ilçesine 15 milyon liralık alt yapı yatırımı yaptıklarını belirtti.

        Çarşamba ilçesine 3 yıl içinde 15 milyon liralık alt yapı yatırımı yaptıklarını söyleyen Muhlis Yeşilyurt, “İlçe merkezinde, 3 yıl da 18 kilometre atık su ve 12 kilometre yağmur suyu olmak üzere, toplam 30 kilometre alt yapı şebeke hattı yapıldı. İlçe merkezinin atık su ve yağmur suyu hatlarının yüzde 80’i tamamlandı. SASKİ Genel Müdürlüğüne bağlı ekiplerdeki personelimiz, koordineli bir şekilde, özveri ile alt yapı çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.

        SASKİ Genel Müdürlüğünde göreve başladıktan sonra, ilçelerdeki alt yapı sorunlarını çözmek için vatandaşlara söz verdiklerini kaydeden Muhlis Yeşilyurt, “Samsunlu vatandaşlara verdiğimiz sözü yerine getirmek için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Elimizi taşın altına koyduk. Bu yoldan dönüş yok. Samsun’un 17 ilçesine de hizmet götürerek, alt yapı sorunlarını çözmeye kararlıyız” diye konuştu.

        Yeşilyurt, ilçe belediyesi tarafından, maddi nedenler yüzünden 2025 yıldan beri yapılamayan ve eskiyen atık su hatlarını yenilediklerini ve ilçe merkezinde, 7 adet atık su terfi merkezlerinin bakım ve onarımlarını yaptıklarını, şiddetli yağışlara karşı hazır duruma getirdiklerini sözlerine ekledi.

        Öte yandan, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt’un Çarşamba ilçesindeki alt yapı yatırımları inceleme gezisine SASKİ Çarşamba Şube Müdürü Doğan Toraman, Çarşamba Bölge Sorumlusu İnşaat Mühendisi Cafer Kirazlı, Kanal Makinaları Bakım ve Onarım Şantiye Şefi Ali Erdoğan, Kanal Şefi Ferhat Ölmez ile yüklenici firma yetkilileri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa