Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Kulu ilçesinde, “Kudüs ve Mescidi Aksa” konulu konferans düzenlendi.

        Kulu Halk Kütüphanesi çok amaçlı konferans salonunda düzenlenen konferans Kulu Müftüsü İbrahim Kacaroğlu tarafından verildi. Konferans, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kur’anı Kerim tilavetinin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Kudüs ve Mescidi Aksa ile ilgili sinevizyon gösterimi ile geçmişten bugüne görüntüler izlendi. İlçe Müftüsü Kacaroğlu konferansta, Mescidi Aksa’nın tarihi, bugüne kadar yaşanan çeşitli sorunlarla ilgili bilgiler verdi.

        Konferansa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak, şube müdürleri, İlçe Emniyet Müdürü Nasuh Talu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Rıza Sönmez, ilçe genel,nde görev yapan din görevlileri ve davetliler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa