Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli ilçesi’nden 135 kişiyi Çanakkale’ye gönderdi.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet birimi 135 kişiyi Çanakkale’deki şehitliklere götürdü. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen gezi programına çoğunluğu kırsal mahallelerde yaşayan ve ilk defa bu tür programa katılan 135 öğrenci ve vatandaş katıldı. Eceabat’a ulaşan kafile gezisine Kilitbahir’den başladı. Tecrübeli rehberler eşliğinde kafilesi sırasıyla Namazgah Tabyaları, Mecidiye Şehitliği ve Tabyaları, Kocaseyit Heykeli, Şahin Dere Hastahane Şehitliği, Çanakkale Şehitleri Abidesi, Yahya Çavuş Anıtı, Ertuğrul Koyu ve Zığın Dere Hastahane Şehitliği’ni gezdi.

        Savaşı Hissettiler

        Kafile programın öğleden sonraki bölümünde 57.Alay Şehitliği’ni ziyaret etti. Burada temsili şehitlik ve gerçek şehitlerin yattığı tepeyi gören ziyaretçiler duygulu anlar yaşadılar. 57. Alay Şehitliği ziyaretinin ardından gezi, Conkbayırı, Kemal Yeri’nle devam etti. Çanakkale Milli Parkı gezisini sonlandıran kafile Eceabat’tan Çanakkale Merkez’e geçti. Burada serbest bir şekilde Çanakkale’yi gezen ekip, gün sonunda Korkuteli’ne geriye döndü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa