Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile birlikte Yunusemre Belediyesinin hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi.

        İlk olarak Türkmen Mahallesinde gerçekleştirilen mahalle hayrına katılan Başkan Çerçi ve Murat Baybatur’a Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak ile İdris Avşar, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, meclis üyeleri, daire müdürleri ve vatandaşlar eşlik etti. Başkan Çerçi ve beraberindekiler hayır yemeğinin ardından Osmancalı Doğa Sporları Merkezi, Ortaköy Mesire Alanı, Emlakdere Mahallesi Çapaçarık Camii ve Çevre Düzenleme Projesi ve Gürle Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Kentin vizyonunu değiştiren projeleri bir bir hayata geçirdiklerini anlatan Belediye Başkanı Çerçi, yeni projelere de kısa sürede başlayacaklarını belirtti. Başkan Çerçi, "AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekilimiz Murat Baybatur ile beraber belediyemizin ilçemizde hayata geçirdiği projeleri inceledik. Ayrıca vatandaşlarımız ile buluştuk. Vatandaşlarımızın bizlere olan ilgisi ve sevgisine yakından şahit olmak bizleri çok mutlu etti. İlçemizde vatandaşlarımızın daha huzurlu ve refah bir şekilde yaşamını sürdürmesi amacıyla çalışmalarımız sürecek” dedi.

        Murat Baybatur ise Belediye Başkanı Çerçi’yi çalışmalarından dolayı kutlayarak, "Başkanımız gece gündüz demeden çalışıyor ve birbirinden güzel projelere imza atıyor. Belediyemizin projelerini takdir ediyoruz. Sadece Manisa’ya değil, bölge insanımıza da faydası olacak olan projeler. Vatandaşlarımızın da beğenisini kazanacak projelerin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa