Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkâri İnsan ve Medeniyet Hareketinin (İMH) katkılarıyla İstanbul’dan gelen ekip tarafından Hakkari’de düzenlenen “Tembihname” programı büyük ilgi gördü.

        Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Tembihname” programına katılan Hakkarili öğrenciler, günümüzün alışkanlıklarına dair eleştirel bir bakış açısına sahip oldu. Program sunucusu Seyfullah Şenel, sosyal medya mecralarına yönelik hicivlerin yer aldığı gösterilerde, gençlerin de içerisinde bulunduğu telefon bağımlılığı üzerinde durduğunu söyledi. Şenel, ayrıca güzel bir yaşam için herkesin bu alışkanlardan acilen korunması gerektiğini, aksi takdirde sonuçlarının kötü olacağı konusunda uyarılarda bulundu.

        Tembihname programı, “Bakıp Çıkamayanlar” adlı tiyatro oyunu ile devam etti. Büyük beğeni kazanan program, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

        İnsan ve Medeniyet Hareketi (İHH) Hakkari Şubesi yetkilileri ise, programa yoğun katılım gösteren herkese teşekkür etti. Program sonunda ise davetlilere Seyfullah Şenel’in “Bakıp Çıkamayanlar” adlı kitabı hediye edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa