Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir İnönü İmam Hatip Ortaokulu (İHO) 8'inci sınıf öğrencisi Ahmet Emin Koyuncu, bu yıl 9’uncusu düzenlenen Arapça Etkinlik Yarışmalarında birinci olarak bölge finallerine katılmaya hak kazandı.

        Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Eskişehir genelinde yapılan Genç Sada Kur'anı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında birinci olan Ahmet Emin Koyuncu, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’u makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen yarışmada birinci olan İnönü İHO Ahmet Emin Koyuncu Okul Müdür Vekili E. Sezin Yılmaz ve Müdür Yardımcısı Yusuf Gül ile birlikte Başkan Kadir Bozkurt’u makamında ziyaret etti. İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Ahmet Emin Koyuncu’yu başarısından dolayı tebrik ederken emeği geçen öğretmen ve velilerini de kutladığını belirtti. Bozkurt, önceden olduğu gibi eğitime verdikleri desteğin devam edeceğini belirterek Eskişehir birincisi Ahmet Emin Koyuncu’ya deneme seti hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa