Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Basket oyuncuları Kravtsov, Baron, Berkay ve Mehmet Fırat, Fatih Anadolu Lisesi’nde düzenlenen panele katıldı.

        Sorucevap şeklinde ilerleyen panelde bir hayli eğlenceli dakikalar yaşandı. Okul Müdürü Halil Turhan yaptığı konuşmada, panele katılanlara teşekkür ederken, bundan sonra oynanacak maçlarda da başarılar diledi. Sorucevap şeklinde ilerleyen panelde ilk olarak bir öğrenci basketbolcuların fiziklerini nasıl geliştirdiklerini ve boylarını nasıl uzattıklarını sordu. Takım Menajeri Özgün Önver bu soruya, “Her biri en az 1314 yaşından beri basketbol oynayan, altyapısını almış oyuncular oldukları için o zamandan bu yana hem düzenli besleniyorlar hem de basketbol gerçekten boyu uzatıyor. Basketbol oynadıkça boyunuzun uzama şansı daha da büyüyor” dedi.

        "Türkiye'de basketbolun daha büyüyeceğine düşünüyorum"

        Bir öğrencinin ‘Diğer liglerle Türkiye Basketbol Ligi’ni kıyaslayınca aradaki farklar nelerdir?’ sorusu üzerine Billy Baron, “Amerika’daki basketbol Türkiye’deki basketboldan daha popüler bence. Türkiye’de basketbol çok hızlı büyüyor. Taraftarlar maçlara gelmeye devam ettikçe Türkiye’de basketbolun çok daha büyüyeceğini düşünüyorum. Basketbol burada daha da popüler olacak” ifadelerini kullandı.

        Ardından Siyah Kırmızılı basketbolcular öğrencilere 4 tane soru sordu. Doğru cevap veren 4 öğrenci Eskişehir Basket forması kazanırken panelin ardından basketbolcular bu formaları imzaladı. Panel toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa