Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Diyarbakır'ın Yenişehir Belediye Başkanlığına görevlendirilen Kaymakam Serdar Kartal'ın talimatıyla hayata geçirilen 'Yüzmeyi Öğreniyorum Hayallerime Dalıyorum' projesi kapsamında yüzme eğitimi alan bin 71 öğrenci yüzmeyi kısa sürede öğrenip katıldıkları müsabakalarda derece aldı.

        Proje kapsamında yüzme eğitimi alan öğrenciler Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği Okul Sporları Müsabakası’nda madalyaları topladı. Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal, Okul Sporları Müsabakası’nda derece yapan öğrencileri makamında ağırladı. Elde edilen başarıdan dolayı öğrencileri ve yüzme antrenörlerini tebrik eden Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal bir süre öğrencilerle sohbet etti ve yarışmada derece alan her bir öğrenciye kol saati hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa