Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz Cumartesi sabahı 92 yaşında hayata veda eden Marmaris Gazeteciler Derneği’nin eski Başkanı Kaya Güvenç, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

        Kaya Güvenç’i son yolculuğuna, ailesi ve yakınlarının yanı sıra aralarında Marmaris Belediyesi’nin Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan, Meclis üyeleri Fuat Fidan ve Hakkı Şevket Bayındır ile ilçede görev yapan bazı basın mensuplarının da aralarında bulunduğu kalabalık uğurladı.

        Kaya Güvenç

        Atatürk’ün sevdiği, güvendiği komutanlardan biri olarak bilinen General İbrahim Güvenç’in oğlu, antropolog, mimar, yazar, eleştirmen Prof. Dr. Bozkurt Güvenç’in kardeşi, Birleşmiş Milletler’den emekli Nurten Güvenç’in eşi Kaya Güvenç, 1926 İstanbul doğumluydu. Kaya Güvenç, yaklaşık 30 yıldır eşiyle birlikte çok sevdiği Turunç’ta yaşıyordu. Çağdaş Marmaris ve Gündem gazetelerinde de yıllarca köşe yazarlığı yapmıştı. Güvenç, son 6 yıldır yakalandığı amansız hastalık sebebiyle tedavi görüyordu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa