Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenecek programda spor iletişimi alanına dikkat çekilecek.

        Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencileri tarafından ‘Proje dersi’ kapsamında ‘Spor İletişimi Günleri’ etkinliği hayata geçirilecek. Etkinlik ile İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin spor iletişimi alanına dikkatlerini çekmek, yeni bir çalışma alanının farkındalığını sağlamak ve bölüm öğrencilerinin bu alanda çalışmasına öncülük etmesi hedefleniyor. Bu doğrultuda 1819 Nisan tarihlerinde İletişim Bilimleri Fakültesinde 1819 Nisan tarihlerinde Frig ve Dorlion salonlarında sektörden isimler ağırlanacak. Etkinliğin ilk gününde Frig salonunda On İletişim Ajans Başkanı İpek Özgüden Özen, Anadolu Efes S.K. Pazarlama ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Gökçe Dayı, TRT Spor Spikeri Levent Özçelik, ikinci gününde ise Dorlion salonunda Vitamin Ajans ve Eskişehir Basket Spor Kulübü Koçu Josep Maria Berrocal Riera ve oyuncuları Jeff Ayres, E.J Rowland ve Caner Erdeniz konuk olacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa