Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman Belediyesi tarafından 7’den 70’e herkesin kültürel etkinliklerden faydalanması hedefinin bir parçası olarak ön plana çıkan çocuklar, pazar günü 2 ayrı seansta animasyon filmleri izleme şansı buluyor.

        Pazar gününün çocuk günü olarak ayrıldığı Batman Belediyesi Kültür Sanat etkinliklerine özel etkinlikleri programına çocuklarla birlikte ebeveynler de büyük ilgi gösteriyor. Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen ücretsiz animasyon film gösterimleri kapsamında “Kurbağa Krallığı Buz Macerası” filmi ile çocuklar bu pazar günü de sinemayla buluşmaya devam etti. 2 ayrı seans halinde gösterimi yapılan animasyon filmini izlemeye gelen çocuklar ve aileler neşeli zamanlar geçirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa