Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geleneksel oyuncaklardan olan ‘Topaç’ Merkezefendi Belediyesi’nin ilkini düzenleyeceği şenlikle yeniden hayat bulacak.

        Merkezefendi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde örnek bir şenliğe imza atıyor. Geleneksel oyuncakların yaşatılması noktasında önemli bir yere sahip olan şenlikte çocuklara tam 5 bin adet ahşap topaç hediye edilecek. Çeşitli sürprizlerin de olduğu şenlik, 22 Nisan Pazar günü saat 12.00 ile 15.00 arası Yenişehir Mahallesi Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi Karşısında yapılacak.

        Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda çocuklarımız için güzel bir şenlik hazırladık. İlkini düzenleyeceğimiz bu şenlikte çocuklarımıza geleneksel oyuncaklarımızdan olan ‘topaç’ hediye edeceğiz. Tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

        Merkezefendi Belediyesi’nin çocuklara hediye edeceği topaçlar, Karaman M Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu Müdürlüğü Hediyelik Eşya ve Ahşap Oyuncak Atölyesi’nde üretildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa