Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın Manavgat ilçesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çocuk Şenliği ve Satranç Turnuvası düzenlendi.

        Manavgat Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çocuk Şenliği ve Satranç Turnuvası Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

        İlk olarak 56 yaş minikler ayağı düzenlendi. Hafta sonu ise 712 yaş arası (20062011 doğumlu) kayıt yaptıran 300’e yakın çocuk, 12 farklı kategoride kıyasıya mücadele etti. Düzenlenen etkinliğe Manavgat Belediyesi birim müdürleri, Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilcisi Hüseyin Yazıcı, öğretmenler, çocuklar ve çok sayıda aile katıldı. Yapılan satranç turnuvası sonunda ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde ilk 5’e giren çocuklara madalyaları takdim edildi. Aileler ise iki gün boyunca çocuklarının satranç maratonunu takip ederek, onların heyecanına ortak oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa