Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, gençler ve vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini yerinde dinlemeye devam ediyor.

        Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Başkan Bedirhanoğlu, bu hafta da Yeşilyurt Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek bir dizi ev ziyareti gerçekleştirdi. Yeşilyurt Mahallesi sakinlerinin evlerine misafir olan Başkan Bedirhanoğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, gittiği her evde vatandaşlarla tek tek ilgilenerek taleplerini dinledi. Havaların güneşli olmasını fırsata çevirerek, kendilerini dışarı atan vatandaşların da çaya davetini geri çevirmeyen Başkan Bedirhanoğlu, yoğun ilgi gördü.

        Başkan Bedirhanoğlu gençlerle bir araya geldi

        Ev ziyaretlerini tamamlayan Başkan Bedirhanoğlu, daha sonra Şırnak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından kurulan ve çok sayıda gence ev sahipliği yaparak birçok alanda kurs imkanları sunan ve gençlerin kendilerini keşfetmesine imkan sağlayan Şırnak Belediyesi Gençlik Merkezini ziyaret etti.

        Gençlik Merkezi ziyaretinde gençlerle bir araya gelen Başkan Bedrihanoğlu, farklı dallarda kurs veren sınıfları tek tek dolaşarak gençlerin taleplerini dinledi. Yapılan faaliyetlere ilişkin Gençlik Merkezi çalışanlarından da bilgi alan Başkan Bedirhanoğlu, zaman zaman farklı alanlarda kurslara katılan gençlerin masalarını ziyaret ederek, hayallerini gerçekleştirmeleri yönünde yapılması gerekenlere ilişkin telkinlerde bulunup, nasihatler verdi.

        Burada bir süre gençlerle birlikte kalan Başkan Bedirhanoğlu, daha sonra YKS sınavına katılacak olan öğrencilere, sınava hazırlık aşamasında yardımcı olacak olan, konu anlatımlı kitap, soru bankası ve deneme kitapçığı hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa