Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası’na enstrüman bağışları devam ediyor.

        Kurulduğu günden bu yana kamuoyunun büyük takdirini kazanan Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, sivil toplum kuruluşlarından, özel firmalardan ve duyarlı vatandaşlardan destek görmeye devam ediyor. Son olarak RM İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akıncı, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret ederek orkestraya 14 adet keman ve 28 adet arşe bağışında bulundu. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a çalışmalarını beğeni ile izlediğini ifade eden Akıncı, İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası’ndan haberdar olduğunda çok etkilendiğini belirterek projeye destek olmak istediklerini belirtti.

        Ziyaretten ötürü Akıncı ve beraberindekilere teşekkür eden Başkan Ataç da İstanbul’dan gelen konuklarına orkestranın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Gösterdikleri duyarlılıktan dolayı da Akıncı’ya memnuniyetini ifade Başkan Ataç, bağışların devam etmesi temennisinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa